Veelgestelde vragen

Hieronder staan de antwoorden op veelgestelde vragen over de Kleine-Deukjes-Dagen®. Heeft u nog een andere vraag? Bel ons dan: (055) 579 8000. Wij helpen u graag.

Helaas de Kleine-Deukjes-Dagen® in Vijfhuizen zitten er weer op. We weten nog niet waar en wanneer wij de volgende Kleine-Deukjes-Dagen® organiseren. 

 

 

 

 

 

 

Kreeg u een brief met een uitnodiging?
Vraag dan via dit formulier uw aanmeldgegevens opnieuw aan. Geef op het formulier aan dat u uw aanmeldgegevens kwijt bent. Wij mailen u dan zo snel mogelijk een nieuwe uitnodiging met aanmeldgegevens.

Kreeg u via e-mail een uitnodiging?
Dan kunt u hier uw aanmeldgegevens opnieuw aanvragen. Wij mailen u dan zo snel mogelijk een nieuwe uitnodiging met aanmeldgegevens.

Het kan zijn dat u uw Kleine-Deukjes-Dagen® nummer niet goed invult. Denk er aan om hoofdletters te gebruiken. Daarna zijn het cijfers.

Lukt het nog niet?
Belt u ons dan (055) 579 8000. U kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. Wij helpen u dan graag verder.

In openbare bibliotheken kunt u vaak printen. Of u vraagt iemand uit uw directe omgeving die wel een printer heeft om het ticket voor u uit te printen.

Heeft u een smartphone?
Dan kunt u ook een mobiel e-ticket vanaf uw telefoon laten scannen. Of een 'Apple Wallet e-ticket' laten scannen. 

Ja, dat kan. Zolang er nog maar plaats is op die andere dag.

Wilt u de dag aanpassen?
Dat kan eenvoudig via de button “afmelden of wijzigen”. Deze button staat in de bevestigingsemail die u kreeg toen u zich aanmeldde.  

Ja, dat kan. Zolang er nog maar plaats is op het tijdstip waarop u wilt komen. 

Wilt u uw tijdstip aanpassen?
Dat kan eenvoudig via de button “afmelden of wijzigen”. Deze button staat in de bevestigingsemail die u kreeg toen u zich aanmeldde.

Helaas, het aantal plaatsen is beperkt. De schadeherstellers hebben namelijk voldoende tijd nodig om hun werk goed en naar tevredenheid van de klant te doen.

Probeer het anders later nog een keer

Soms melden klanten zich weer af. Dan komen er weer plaatsen vrij. Misschien wel op het tijdstip waarop u wilt komen.

We weten nog niet waar en wanneer wij de volgende Kleine-Deukjes-Dagen®  organiseren.

 

Dat kan. U kunt een mobiel e-ticket vanaf uw telefoon laten scannen. Of een 'Apple Wallet e-ticket' laten scannen. 

U mag één auto aanmelden voor de Kleine-Deukjes-Dagen®. Wij willen namelijk zoveel mogelijk klanten de kans geven om kennis te maken met onze Schadeservice. 

U hoeft niet met uw eigen auto te komen. Meldt u zich aan voor de Kleine‑Deukjes‑Dagen®? Dan kunt u op het formulier aangeven met welke personenauto u komt. Vult u het kenteken in van de auto waarvan u deukjes wilt laten repareren. Deze auto moet wel particulier (privé) verzekerd zijn. U mag met maximaal 1 auto komen.

Nee, de uitnodiging is voor u persoonlijk. U mag wel met de personenauto van iemand anders komen. Deze auto moet wel particulier (privé) verzekerd zijn. U mag met maximaal 1 auto komen.

Print uw ticket uit en neem dit mee naar de Kleine-Deukjes-Dagen®. Uw ticket is uw toegangsbewijs. Hiermee kunt u maximaal 3 kleine deukjes laten repareren.

Heeft u een smartphone?
Dan kunt u ook een mobiel e-ticket vanaf uw telefoon laten scannen. Of een 'Apple Wallet e-ticket' laten scannen. 

Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen® kunnen alleen deukjes in personenauto’s gerepareerd worden. Deze personenauto’s moeten particulier (privé) verzekerd zijn. Dus geen auto’s voor zakelijk gebruik.

Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen® kunnen alleen deukjes in personenauto’s gerepareerd worden. Dus geen campers.

Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen® kunnen alleen deukjes in personenauto’s gerepareerd worden. Dus geen busjes.

Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen® kunnen alleen deukjes in personenauto’s gerepareerd worden. Dus geen motoren of andere tweewielers.

We kunnen op deze dag niet alle soorten deukjes uitdeuken. Sommige deukjes vragen nu eenmaal om meer tijd, extra materiaal of een speciale behandeling. Natuurlijk willen we teleurstellingen voorkomen. Lees daarom hier welke deukjes wel of niet gerepareerd kunnen worden.

Kunnen deukjes niet gerepareerd worden tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen®? Dan doen wij dat tijdens deze dagen ook niet tegen betaling.

 

Nee. Dat kan helaas niet tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen®. Het hele logistieke proces is namelijk ingericht op het repareren van kleine deukjes. En wij willen tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen® ook zoveel mogelijk klanten laten kennismaken met onze Schadeservice.

De Kleine-Deukjes-Dagen® in Vijfhuizen zijn voorbij. We weten nog niet waar en wanneer wij de volgende Kleine-Deukjes-Dagen® organiseren.

 

Dat kan helaas niet. We kunnen op deze dag niet alle soorten deukjes uitdeuken. Voorkom teleurstellingen. Lees daarom eerst even dit door. Dan weet u precies welke deukjes wel of niet uitgedeukt kunnen worden.

U kunt uw e-ticket opnieuw downloaden en uitprinten. Uw e-ticket kunt u downloaden via de bevestigingsmail die u van ons kreeg.

Heeft u een smartphone?
Dan kunt u ook een mobiel e-ticket vanaf uw telefoon laten scannen. Of een 'Apple Wallet e-ticket' laten scannen. 

U vindt hier de routebeschrijving. Deze staat ook in de bevestigingsemail die u van ons kreeg. 

Nee hoor. Dit is geen probleem. Ook met uw oude adres bent u van harte welkom. Het is wel belangrijk voor onze administratie dat u de adreswijziging tijdig aan Centraal Beheer doorgeeft.