Even de reacties

Op 17 en 18 mei organiseerden wij weer de Kleine-Deukjes-Dagen®. Dit keer in IJsselhallen Zwolle in Zwolle. Hieronder leest u de reacties van de bezoekers.

Reacties van bezoekers

 • 9

  dhr. Spoelstra

  Dit is de eerste keer dat ik heb meegedaan aan deze actie en is mij prima bevallen. Vanaf het begin, in de zeer korte wachtrij, tot en met het uitrijden is alles perfect geregeld. De uitvoering van herstel van de kleine deukjes is echt keurig uitgevoerd door een bekwaam vakman. Complimenten hiervoor. Ook de opvang en begeleiding is prima geregeld en er is zowaar ook nog aan de inwendige mens gedacht met koffie en een lekkernij, omlijst zelfs nog door enkele orkestjes. Samengevat was het echt een feestdag!
  Complimenten aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt en zekers voor herhaling vatbaar! Eigenlijk ook weer niet want dat betekent natuurlijk wel dat er een of meerdere deukjes in de auto zitten...……

  Met vriendelijke groet,
  Anne Spoelstra

 • 10

  dhr. Boon

  Wat een geweldig evenement, door Centraal Beheer heel professioneel georganiseerd! Fijne ontvangst, aardige medewerkers en reparateurs!
  Mijn partner en ik wilden op 17 mei 2019 een dagje Zwolle doen en combineerden dit met de K-D-D, waarover we bij toeval hadden gehoord. Kleine schade, veroorzaakt door een omgewaaide fietser, werd vakkundig gerepareerd terwijl we genoten van een heerlijke cappuccino en smakelijke broodjes. We keken geïnteresseerd toe hoe de uitdeuking in zijn werk ging, intussen wat keuvelend en ook lachend met andere deelnemers en medewerkers. Na 20 minuten was het portier weer als nieuw: niets meer te zien van de deuk!
  Op mijn vraag of ook niet al te diepe psychische deukjes konden worden verholpen antwoordde één van de vriendelijke dames, dat daarin wel voorzien kon worden, zelfs op dat moment, maar dat ik daarvoor wel een aparte verzekering bij CB moest hebben afgesloten. Overigens hoopte zij voor mij, dat de geestelijke deuk niet groter was dan een 2Euromunt. ;-)
  Heel hartelijk dank CB, voor de leuke geste, en vooral: hulde aan alle mensen die bij het gebeuren waren betrokken, waarbij we ook de muzikanten niet vergeten!
  We zijn al druk bezig met het toebrengen van nieuwe kleine deukjes, om verzekerd te zijn van een volgende deelname!

 • 10

  dhr. van Houtum

  Hartstikke leuke actie van Centraal Beheer, goed georganiseerd met gemotiveerde mensen. Hartelijk ontvangst en vlotte doorloop. De schadehersteller was uiterst bedreven en professioneel, had twee lelijke deukjes in de deur en die verdwenen als sneeuw voor de zon!

 • 10

  mevr. Eikelboom

  Wat ik ontzettend leuk vond, was dat er een hele happening van werd gemaakt met muziek, thee en wat lekkers. De medewerkers van Centraal Beheer en de monteurs waren allemaal vrolijk en dat gaf mij een warm welkom en tegelijk een leuk uitje, terwijl mijn auto gemaakt werd. Mijn auto is toch een beetje mijn kindje. Ik ben ontzettend blij dat ik de monteurs getroffen heb die mijn auto hebben gemaakt! Klantvriendelijk, vrolijk en harde werkers. Kortom: ik kan niet blijer en meer geholpen zijn dan nu. Heel erg bedankt! Ik blijf bij jullie!

 • 9

  dhr. Boeree

  Zeer goede service van CB alles is goed geregeld, wegbewijziging-verkeers regelaar -begleiding in de hal-hapje/koffie en natuurlijk zeer goede uitdeuk service
  Ga zo door CentraalBeheer👍👍

 • 10

  dhr. Leemhuis

  Niets zo storend als een deukje in een strakke auto, het overkwam mij en om eerlijk te zijn er zat nog ergens een deukje. afgelopen zaterdag in Zwolle geweest En fantastisch initiatief, geweldig verzorgd en georganiseerd (en dat niet alleen voor klanten van Centraal Beheer) Super bedankt voor deze service :-)

 • 10

  mevr. De Fretes

  Heel erg tevreden, goed geholpen.
  Goed georganiseerd 👍🏼

 • 10

  dhr. Lok

  Het was een geweldige ontvangst de muziek gaf entree tot een mooie ambiance nota bene nog consumptiebonnen en een appel erbij.
  An apple aday keeps the doctor away
  Even geduld en wij konden de grootse hal in naar binnen Wat een spektakel! En dit alles geholpen door zeeeer vriende;ijke medewerkers van Centraal Beheer.
  Vervolgens werden twee deukjes door een bijzonder vakkundig en vriendelijke man verholpen.
  Ik heb hem uitgebreid bedankt het uitdeuken was een 10 !
  Nogmaals heel veeeeel dank wij hebben van dit spektakel genoten.
  De reis naar Zwolle was het meer dan waard.
  Voor herhaling vat baar ook al heb je geen deukje.
  Het vertrouwen in Centraal beheer had al nooit een deukje opgelopen.
  Vriendelijke groet

  Cees

  C.P.F. Lok

 • 10

  mevr. Wieland

  Wat een top service!!

  Afgelopen zaterdag, 18 mei, hadden wij jullie bezocht tijdens 'de kleine-deukjes-dagen' in Zwolle. Wij waren zeer blij verrast over het warme ontvangst door jullie. We werden netjes naar binnen begeleid en kregen een appeltje in de auto. Toen was er gelijk de mogelijkheid om de auto weg te zetten. We konden plaats nemen om eten en drinken te pakken. Alles liep goed door. Twee deukjes werden uitgedeukt en er werd nog een klein krasje weggepoetst.
  In 1 woord geweldig.

  Bedankt voor de goede service.

  Vriendelijke groeten een tevreden klant.

 • 9

  dhr. Beumer

  Dit was mijn eerste keer. Zeer goed georganiseerd: vriendelijk welkom geheten bij het aanrijden met appel. Voldoende mensen om je te verwijzen naar je plaats. In overleg deukjes geselecteerd en vakkundig verholpen terwijl je kon genieten van koffie met appelflap aan een tafel met tekeningen voor de kinderen onder muzikale begeleiding van meerdere ensembles. Vriendelijk uitgezwaaid met tas met inhoud. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • 10

  mevr. Sterk van der Steen

  We hebben genoten van deze dag, onze auto werd snel en vakkundig uitgedeukt.
  Het was tot in de puntjes verzorgd, dankjewel
  Schade Net en Centraal beheer.

  Met vriendelijke groet, Margreeth Sterk

 • 10

  dhr. Cardol

  Waarom een 10? Welnu wat goed is, strak georganiseerd, vrolijke gezichten bijzonder welkom en vooral aardige mensen die het deukje verwijderde, snel en accuraat, welnu dat mag toch beloond worden met een hoog cijfer.
  Zeer tevreden!

 • 10

  mevr. Kars

  Uitstekend geregeld, heel snel geholpen, leuk dweilorkestje, koffie en wat lekkers en nog een tasje met inhoud toe...O a, en een appel niet te vergeten..... het werd zelfs een heel leuk uitje, mijn compliment!

 • 10

  dhr. hemmes

  eigenlijk hadden mijn vrouw en ik een 10+ ervaring. Ontvangst was gezellig met dweilorkest en appels. Incheck liep zeer vlot inclusief ontvangst van consumptiebonnen . In de k.d. hal werd het deukje uit de deur gehaald EN een tweede deukje in de motorkap die wij niet hadden gezien, en dat terwijl we stonden te genieten van gratis koffie met appelflap. Wat hadden wel een zeer vriendelijke en vakkundige uitdeuker getroffen. Na de reparaties nog een wannahave bij de uitgang. GEWELDIG.
  Dank aan alle medewerkers van deze voor ons bijzondere K.D.D.

 • 10

  dhr. Huisman

  Goed verzorgde dag kan niet beter