Even de reacties

Op 17 en 18 mei organiseren wij weer de Kleine-Deukjes-Dagen®. Dit keer in IJsselhallen Zwolle in Zwolle. Hieronder leest u de reacties van de bezoekers van de vorige keer. Die waren op 26 en 27 oktober 2018 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. 

Reacties van bezoekers

 • 10

  dhr. Staal

  Ik vond het allemaal 1 grote verrassing. Vrolijk Brabant! Krachtig en prettig georganiseerd. Een appeltje en live music bij binnenkomst. De sfeer zit er gelijk in. Binnen word je verwend met koffie en lekkers. Iedereen vriendelijk. En dan komen de kunstenaars/vakmensen aan de beurt. Prachtig zoals ze te werk gaan. Mijn oude Saab uit 1992 ziet er weer strak uit en geen lakbeschadigingen. Geweldig knap! Bij weggaan nog een presentje mee. Centraal Beheer wat een prima investering om zo op deze manier alle bezoekers goed te laten voelen. Verwennerij eerste klas. Ga zo door!

 • 9

  dhr. van Irsel

  Uitstekend georganiseerd. Wij hebben niet lang hoeven wachten en het deukje is vakkundig gerepareerd. Zeer aardige schademonteurs en medewerkers van Centraal Beheer. De koffie smaakte prima.

 • 9

  dhr. van Boekel

  Alles was uitstekend geregeld. Zeer tevreden ook met het resultaat.

  Heel veel belangstelling en daardoor een lange wachtrij, maar dat neem ik op de koop toe.

  Centraal Beheer heeft er alles aan gedaan om dit tot een zeer geslaagd evenement te maken.

 • 10

  dhr. Garib

  Was een zeer leuk event mijn deukjes zijn netjes verwijderd.
  En mijn auto ziet er weer geheel als nieuw uit, bedankt.

 • 10

  dhr. Delic

  Alles was keurig geregeld!

 • 10

  mevr. Van den Oord

  Het was weer geweldig georganiseerd. Tijdens het wachten werd er muziek gespeeld en iedereen kreeg n appel aangeboden. Je werd op de hoogte gebracht van de geschatte wachttijd. Alles in goede bannen geleid en eenmaal in de hal aangekomen volop vermaak tijdens de reparatie, zelfs aan de kinderen was gedacht . Dat alles onder het genot van n hapje en n drankje.
  Je werd bij gepraat over de schade en evt. vervolg behandeling in ons geval. Perfecte afhandeling!
  Hartelijk dank daarvoor!

 • 10

  dhr. Van Leeuwen

  Uitstekende service, klantvriendelijkheid en goed werk geleverd. Geweldige actie!

 • 10

  mevr. Wilgers-Elesen

  Perfect georganiseerd en vakkundig werk geleverd.

 • 8

  dhr. Van Diemen

  Zeer goed georganiseerd; geen lange wachttijd.
  Helaas kon het deukje niet gerepareerd worden;was te diep, jammer!

 • 9

  dhr. Koedam

  Zeer positieve ervaring. 2 deuren 'strak' gemaakt. Alleen de wachttijd van +/- 50 minuten zou wat minder mogen de volgende keer.

 • 10

  dhr. van Veen

  Ik was zaterdag blij verrast, hoewel ik bij aankomst een lange rij op het parkeerterrein zag staan, was ik na 20 minuten binnen in de hal. Tijdens het wachten werd iedereen getrakteerd op een appel, terwijl binnen de gratis koffie met iets lekkers wachtte. Drie parkeer deukjes werden in korte tijde, vakkundig verwijderd waarna ik bij het uitrijden nog een leuke attentie mocht ontvangen. Kortom een enorme aanrader voor iedereen die verzekerd is bij centraal beheer. Eén en anderkomt geheelovereen met de ervaring die ik heb, na 40 jaar bij deze maatschappij: Perfecte organisatie, vakmanschap en service. PETJE AF !!!

 • 9

  mevr. van Laarhoven

  Het was voor mij de eerste keer, het was super geregeld. Het liep ook vlotjes genoeg mensen op de been. Gezellig muziek erbij, bij het wachten . Lekker kopje koffie of thee met iets lekkers. Was top.

 • 8

  dhr. de Boer

  had niet verwacht dat het zo groots zou zijn opgezet. zeer vriendelijk ontvangst. geen lange wachttijd. 2 deukjes perfect weggewerkt. zelfs een licht krasje werd behandeld. een geslaagde dag!!!

 • 10

  dhr. van Willigen

  Wat onderscheid Centraal beheer zich met deze actie t.o.v. andere verzekeraars. Geen kleine lettertjes maar klanten helpen met kleine deukjes. Een geweldige service. Het was een ervaring op zich om achter aan te sluiten en toch binnen 1 uur zonder deuken weer richting huis te gaan.

 • 10

  dhr. de Lang

  Twee heel irritante deukjes weggehaald. Mijn 36 jaar oude auto staat er nu weer strak bij. Heel fijne sfeer en uiterst vakkundige mensen. Bedankt.